Η ιστορία μας

Το φροντιστήριο ξένων γλωσσών Β. Ρόγκα – Χατζή, ιδρύθηκε το 1993 στη Χαλκίδα με πολυετή παρουσία στον εκπαιδευτικό χώρο και απαρτίζεται από έμπειρους καθηγητές, με μητρική τους γλώσσα την γλώσσα που διδάσκεται…

Στο φροντιστήριό μας διδάσκονται Αγγλικά – Γαλλικά – Γερμανικά – Ισπανικά και Ρώσικα, σε όλα τα επίπεδα. Τα τμήματα ξεκινούν από pre – junior και παιδικά, συνεχίζοντας σε εφηβικά τμήματα όλων των πτυχίων (επιπέδων Β1 – Β2 – C1 – C2). Τέλος, υπάρχουν και τμήματα ενηλίκων για business English.

Αναλαμβάνουμε προετοιμασία πτυχίων για εισαγωγή σε ξένα πανεπιστήμια, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο (IELTS, TOEFL). Συνεργαζόμαστε, επίσης, με ξένα πανεπιστήμια και αναλαμβάνουμε την προετοιμασία φακέλου για την εισαγωγή των υποψηφίων σ’ αυτά.

Η μετάφραση κειμένων και διπλωματικών εργασιών για φοιτητές είναι μια από τις υπηρεσίες που παρέχει το εκπαιδευτήριό μας με υπευθυνότητα και επιτυχία.

Το φροντιστήριό παρέχει πρότυπα προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών, χρησιμοποιώντας εξελιγμένα μέσα διδασκαλίας, όπως διαδραστικούς πίνακες, χρήση Η/Υ και δανειστική βιβλιοθήκη.

Οι σπουδαστές μας έχουν την ευκαιρία, εκτός της εκμάθησης της ξένης γλώσσας, να γνωρίσουν και την κουλτούρα των αντίστοιχων χωρών, μέσω εκπαιδευτικών εκδρομών σε ξένα πανεπιστήμια, καθώς και με τη συμμετοχή τους σε projects και θεατρικές παραστάσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε ή και για να εγγραφείτε στο φροντιστήριό μας.

Vasiliki – Roga Chatzi

Qualified Lecturers

Sing up now and get the best results

Get Quote

Find the price of your ideal course

Ask a Question

Not sure what you need?

0 +
Μαθητές
0 +
Βραβεία
0 +
Εκπαιδευτικοί
0 +
Projects Ρομποτικής

Γνωρίστε μας...

I am text block. Click edit button to change.

Ρόγκα - Χατζή Βασιλική

Υπεύθυνη Σπουδών

Απόφοιτη της Hellenic-American Union για την Αγγλική Γλώσσα και πτυχιούχος Proficiency των Παν/μίων Cambridge και Michigan,διδάσκοντας από το 1993 την Αγγλική γλώσσα.

Πιστοποιημένη UCAS Advisor για προετοιμασία Φακέλου Φοιτητών για τα Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια. Εκτός από την Αγγλική γλώσσα που διδάσκει μιλάει Ιταλικά, Ισπανικά και Ρώσικα.

Ροζάνα Σταμέλου

Καθηγήτρια Αγγλικών

  • Απόφοιτη Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών , τμήμα αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας, πεδίο γλωσσολογίας και πολιτισμού.
  • Κάτοχος πιστοποιητικού Lesson Planning Workshop certificate.
  • Κάτοχος πιστοποιητικού ELT Methods and Practices certificate.
  • MBA studies : Zurich University of the Arts (ZHdk), τομέας τέχνης της εκπαίδευσης και μέσα εκπαίδευσης.

Ελένη Παππά

Καθηγήτρια Αγγλικών

Τελειόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Γλωσσολογία.

Είναι επίσης απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ιδίου πανεπιστημίου με ειδίκευση στην Ψυχολογία. Διαβάστε Περισσότερα

Natalie Dawn Jackson

Καθηγήτρια Αγγλικών

Απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Warwick, England. Εργάζεται στο Φροντιστήριό μας 18 χρόνια αφότου μετακόμισε στην Ελλάδα, διδάσκοντας σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στα πτυχία.

Επίσης διετέλεσε εξετάστρια προφορικών για τις εξετάσεις Cambridge και Palso.

Elisa Andres Reguera

Καθηγήτρια Ισπανικών

Απόφοιτη του “Facultad Ciencias de la Educación” Πανεπιστήμιο της Cordoba.

Έχει διδάξει σε διάφορα ιδιωτικά και δημόσια σχολεία στην Ισπανία όπως: Διαβάστε Περισσότερα

Όλγα Τσέρνοβα

Καθηγήτρια Ρωσικών

Δέσποινα Τσότσου

Γραμματειακή Υποστήριξη

Κύλιση προς τα επάνω